Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri WebWave

orem ipsum

  Bine ai venit!

 

     Sunt psihoterapeut analitic și în terapia Sandplay (terapia prin jocul cu nisip). Ofer servicii de psihologie clinică, prin evaluari și  rapoarte psihologice, si de psihoterapie pentru copii, adolescenți si adulți. De asemenea, m-am specializat atât în terapia individuală cât și în terapia de grup.

       Mă caracterizeză empatia și respectul pentru semenii mei; de aceea, îți ofer într-un cadru terapeutic adecvat, susținerea de care ai nevoie în procesul tău de trasformare interioară. Consider că fiecare persoană este capabilă să-și descopere propriile soluții la problemele cu care se confruntă, iar rolul meu este de a-ți facilita procesul de conștientizare a resurselor de care dispui. 

      Dacă te simți un străin în propria viață, sunt aici pentru a te asista în demersul tău de regăsire de sine și de reconectare cu busola ta interioară. Pentru aceasta este nevoie să te eliberezi de complexele dobândite în copilărie, de anxietăți, fobii, stări depresive și alte emoții toxice care-ți umbresc bucuria de a-ți trăi deplin viață. 

      Dacă te simți pregătit pentru a-ți explora labirintul interior sau dorești să-ți testezi abilitățile pentru o nouă carieră și ai nevoie de o susținere autentică, programează-te la o ședință!