Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri WebWave

orem ipsum

Rolul părintilor in formarea stilului de atasament al copilului
12 mai 2024


Dacă Viața noastra ar fi un film cu Lumini și Umbre...

 

Doar să ne imaginam că viața noastră ar fi transpusă pe marele ecran cu mare acuratețe... sau doar o parte din ea. Cum ne-am simți urmărind propriul scenariu de viață?

Mi-a venit această întrebare după vizionarea episodului "Joan is Awful" din serialul "Black Mirror", în care  personajul principal, Joan, este confruntată brutal cu propria viață.

Cu toții avem momente în viață de care suntem mândri, dar și momente pe care am vrea să le rescriem din diferite motive. Si atunci, dacă ar fi posibil acest lucru, am mai învăța lecțiile pe care acele momente vulnerabile ni le-au oferit? Probabil că la fel s-ar întâmpla și cu succesele noastre.

Orice rău care ni se întâmplă, orice greutate sau moment de eșec, poate fi transformat în ceva benefic dacă reușim să vedem lecția din spatele acelei experiențe. În felul acesta, fiecare întâmplare devine o oportunitate de creștere și transformare personală. Exact că în filmul menționat!

Avem propriile lumini și umbre de-a lungul vieții, momente de înaltă inspirație și momente de întuneric și incertitudine. Dar tocmai această varietate de experiențe ne definește călătoria și ne ajută să ne descoperim drumul propriu. Dar am fi de acord să fie difuzate tuturor spre vizionare?

Cred că o concluzie la toate aceste gânduri ar fi că dacă viața noastră ar fi un film, nu ar fi perfect. Dar ar fi autentic și plin de lecții și învățăminte prețioase.

Așa că, urmăriți-vă viața cu înțelepciune și cu inima deschisă.

Fiți proprii regizori ai Călatoriei voastre pentru a viziona cu plăcere scenele în care sunteți proprii actori.